Shopping Cart

Nyfiken på iWheel?

Det första och viktigaste du bör veta är att alla som åker iWheel är nöjda med det, inte för att det är bekvämt att ta sig till jobbet på ett hjul, inte för att spara på bensin eller att inte behöva leta efter parkering i stadskärna.

Allt detta sker naturligtvis, men huvudsaken är inte rationella motiv, utan den fantastiska känslan av fri flygning som iWheel erbjuder. Enhjulingen är en kontinuerlig ström av endorfiner med en touch av adrenalin i paketet av ultramodern utilitaristisk stadstransport.

Att åka enhjuling är den känsla som ligger närmast fjällskidåkning, bara banan börjar precis utanför dörren till ditt hus, du kan åka nästan året runt och du behöver inte ta en semester för att njuta av det - iWheel passar perfekt i stadslivets rytm. Snabbare än cykel, smidigare än bil, säkrare än helikopter. 

iWheel har den högsta maskinandan. Människor som står på dem reser sig över andra. De skapas i analogi med det naturliga rörelsesystemet - utan ratt, styre eller fjärrkontrol, med sinnets kraft och en naturlig känsla av balans. Det var så det var tänkt från början. Vi har äntligen skapat något nära gudomlig. Äntligen kan vi röra oss som gudarna gör!