Shopping Cart

iWheel for Your Business

Långtidshyra iWheel

förenklar vardagen och ger besparingar för ditt företag. Fördelarna med hyra som finansieringsform kan sammanfattas med följande punkter:
 
- Du frigör kapital som kan användas till annat
- Hela hyresavgiften är en fullt avdragsgill kostnad 
- Möjlighet till säsong-anpassad hyresavgift
- Avtal och avtalstid kan skräddarsys efter dina behov
- Gör det enkelt att uppgradera och komplettera utrustning
- Förenklar budgetering och bokföring 
- Frigör likviditet då låneutrymmet i banken inte belastas
- Efter hyrestidens slut har Du rätt att förlänga avtalet, köpa loss eller återlämna hjulet.

 

Företagsleasing av iWheel

 
Leasing innebär att du får köra en helt ny hjul till en fast månadskostnad som inkluderar underhåll och reparationer. Du får allt stöd du behöver och slipper tråkiga överraskningar. Leasing erbjuder bekvämlighet, tydlighet och en EUC av högsta kvalitet till en fast månadskostnad.
 
Här är några exempel på leasing samarbete:
 
- Ett smidig transport på ett avgränsat område för att anställda och elever snabbt ska ta sig runt.
 
- Dina anställda ska spendera mindre tid på att pendla och förse dem med ett smidig sätt att förflyta sig.
 
- En gård eller en fabrik behöver små flexibla transporter för anställda runt deras fastighet och tomt. 
 
- En företag med långtråkiga transportsträckor skulle spara mycket på att erbjuda små smidiga färdmedel åt sina anställda.
 
- Lokala leveranser från cafeer, restauranger, pizzerior, fruktaffärer. Bud utkörning av småpaket, lunchlådor, mediciner och dokument.
 

Det finns ett iWheel för alla smaker och behov.

iCafe ® Design har olika typer av hjul tillgängliga för företag. Dessa hjul är så mycket mindre än cyklar, med få rörliga delar. Mindre kostnader i form av underhåll och reparation av trasiga fordon. Dessa små åkdon är perfekta för att minimera garage och parkeringsutrymme, smidiga att ta sig runt på.
 
Det mest kompakta hjulet vi kan erbjuda är Mten 4, följd av MCM5 och Tesla V3. På grund av att den är bara ett enda hjul är ingenting så litet eller lika portabelt som en iWheel. Det finns en mindre inlärningskurva, och vi erbjuder körlektioner som en del av våra företagserbjudande.
 

Inköpspriser

 
Priserna anges på vår webbplats för alla tillgängliga modeller. För inköp av 10 enheter kan vi erbjuda 20% mängdrabatt. 
 
Exempel: Ditt företag vill köpa iWheel för sina anställda att pendla till jobbet. De bestämmer sig för att köpa 10 nya MCM5 som kostar 19999kr, ex. moms. 20% mängdrabatt tillämpas på denna order. Totala kostnad bli 10 X 19999kr X 0,80 = 159 992kr. Du och dina anställda har rolig på jobbet och ditt företag behåller 40 tusen kr i moms tack vare det här affären! 
 

Hyrespriser

 
iCafe ® Design har leasing för valfritt antal personliga elfordon. Hyresavtalen har en löptid på sex månader med möjlighet att köpa efter. Normal månadshyra är 10% av iWheel ordinarie priset, vid hyran av 10 st. 
Exempel: Ditt företag vill hyra elektriska enhjulingar för sina anställda. De bestämmer sig för att hyra 10 st. MCM5. Leasingavgiften är 10% per månad. Månadsinbetalning är: 10 X 19999kr X 0,1 = 19999kr.

Driftavtal - Brons 

iCafe ® Design erbjuder skräddarsydda driftavtal som passar just ditt företag. Vi  har kompetens och resurser för att hålla din flotta i drift. Standardgaranti Vår standardgaranti ger delar och arbete kostnadsfritt i upp till två år. När felet upptäcks bör kunden skicka in en video som visar problemet.

Driftavtal - Silver

Detta driftavtal är tillgänglig för organisationer med 10 eller fler enheter. Vi skickar ut delarna med DHL till dig och en videoinstruktion tillhandahålls av våra tekniker vid behov. Vi tillhandahåller också tur- och returfrakt till vårt serviceverkstad i Stockholm. Från 399kr per hjul och månad.

Driftavtal - Guld

Detta driftavtal innebär att vi kommer att besöka dig för den första distributionen och installationen. Vid behov kommer vi ut för utbildning, underhåll och reparationer. Vi skickar ut nya hjul som kan bytas mot trasiga kan användas för att minimera driftstopp. Från 699kr per hjul och månad.
 

Klara att komma igång?

Om ditt företag är redo att komma igång med iWheel, kontakta oss idag på 0738 000 333.