Shopping Cart

iCare/ iCare+

VAD ÄR iCARE?

iCare är ett månatligt abonnemang som håller dig igång! Den täcker allt som vår garanti inte gör. Två planer finns tillgängliga, iCare och iCare+. iCare täcker alla förbrukningsvaror som behövs för ridning, som innerslangar, däck, lager och mer. iCare+ innehåller allt inom iCare samt en unik krock försäkring så att du kan åka utan oro.


HUR FÅR DU iCARE?

iCare-planer måste köpas med ett av våra iWheels. iCare får inte köpas efter att iWheel har köpts eller som ett fristående köp. När den väl har avbrutits kan den inte återaktiveras. Båda iCare-planerna är endast tillgängliga för kunder i Sverige.


iCARE vs. iCARE+

Vad ingår?  iCare iCare+
Gratis förbrukningsvaror ja ja
Gratis däcktätningsmedel ja ja
20% rabatt på delar ja ja
50% rabatt på arbete ja ja
Full kraschtäckning nej ja
Garantiförlängning
nej ja


iCare täcker följande:
Gratis förbrukningsvaror inkluderar:
Innerslangar
Däck
Bromspedaler
Bromsrotorer
Kullager
Fjädringsstötar
Däcktätningsmedel.
20% rabatt på reservdelar.
50% rabatt på arbete.


iCare Plus inkluderar även:
- Full krockskydd.

iCare Plus ger den unika krockskydd du behöver för att fortsätta cykla. Enligt denna plan kommer vi att tillhandahålla alla nödvändiga delar. Alla trasiga eller skadade delar som påverkar körbarheten på ditt iWheel kommer att ersättas. Små repor eller fläckar täcks inte.

- Garantiförlängning.
iCare Plus förlänger din iWheel-garanti så länge du registrerar dig för iCare Plus vid köpet av din iWheel.

iCARE och iCARE+ priser

iCare kostar endast 199 SEK/mån.

iCare Plus månadsavgift är baserat på iWheels komplexitet och pris.

399 kr/mån Begode Mten4 Inmotion V8S InMotion Air
499 kr/mån Begode A2 Inmotion V10F
Inmotion Air Pro
599 kr/mån Begode T4 Inmotion V11 Inmotion S1F
699 kr/mån
Begode Extreme Inmotion V12 Inmotion Climber
799 kr/mån
Begode Master Inmotion V12HT Extreme Bull Q3
899 kr/mån
Begode EX30 Inmotion V14 Extreme Bull K6
999 kr/mån
Begode Master Pro Inmotion V13 Inmotion RSExempel på iCare-användare

Exempel 1. Anna åker på sin nya Begode Master i tre månader, sedan börjar hennes kullager låta konstigt. Hon behöver ett lagerbyte och bestämmer sig för att uppgradera Master samtidigt. Efter en kort videochatt planerar vi en tid så att hon kan skicka in hjulet till iCafe för reparation.


3 månaders iCare: 599SEK
Original kullager : 1999 kr
iCare 20% rabatt: -399SEK
Normal arbetskostnad för lagerbyte: 2499 SEK
50% rabatt på arbetskostnad: -1249SEK
Sparande på tre månader: 1049 SEK


Exemplel 2. Marcus får ett däckbyte för sin nya EX30. Han får den rabatterade originalkomponenten under iCare-planen.

1 månad iCare: 199SEK
Arbetskostnad: 1499 SEK
iCare arbetsrabatt: -749SEK
Normalkostnad för däck: 999 kr
iCare 20% däckrabatt: - 199SEK
Totalt betalt: 2339SEK
Total besparing: 749 SEK


Exempel 3. Axel är lite av en galen racer och efter två veckor med sin Inmotion V13 får han en massiv krasch när han kör längst kusten. Hans V13 är total förstört, vattenskadad, men det omfattas av iCare Plus.

Gratis ersättning: 49999SEK
Självrisk: 999 kr
1 månad iCare Plus: 999SEK
Total besparing: 47999 SEK


Överförbarhet

Köpt eller sålt ett iWheel köpt på iCafe? iCare-registrering kan överlåtas till ny ägare så länge betalning inte missas, men vi måste känna till ordernummer, iWheel modell och serienummer. När vi känner till det ursprungliga ordernumret och den nya ägarens kontaktuppgifter kan vi utfärda en faktura för iCare till dem om de vill behålla prenumerationen.

Slutanvändaruppgifter

Olika uppgifter kan krävas av slutanvändaren inklusive video, diagnostik och delinstallation. För alla iCare-planer krävs en kort videochatt med oss som visar problemet och enhetens serienummer. Därifrån strävar vi efter att snabbt skicka alla delar som behövs till dig.

iCare Force Majore

iCafe Sweden äger rätten att avbryta eller avbryta denna täckningsplan utan specifik anledning vid missbruk. iCafe har också rätten att avbryta tjänsten till enskilda användare utan någon specifik anledning.


iCare Plus självrisk

iCare Plus har för närvarande en självrisk på 999 SEK för incidenter. Efter avslutad video-verifiering utfärdas en faktura för självrisken och måste betalas innan några byten av delar skickas eller reparationsarbeten kan påbörjas. Denna självrisk är per anmäld incident.

 

Delar på garanti

iCare tillhandahåller delar gratis. Även om vi kommer att försöka vägleda och hjälpa användare att installera delar kan vi inte garantera någon mängd teknisk support för installation av delar. Vi är dock villiga att installera delar med rabatterad arbetskostnad.

Alla byten, oavsett plan, är lagerdelar från iCafe. Delar kan vara använda, plockade ur annat iWheel, refurbished, men vi kommer att göra vårt bästa för att se till att de är i gott skick och att de löser det specifika problemet du står inför. Uppgraderade och nya originaldelar kan erbjudas till ett rabatterat pris och frakt.

Vad händer när jag vill säga upp min iCare-plan?

Kunder kan säga upp sitt iCare abonnemang när som helst. Om de avbryter kommer de inte att faktureras längre för iCare, kommer de också att förlora iCare förmåner efter att den nuvarande iCare perioden är slut.


Ytterligare information om täckning

Ett iWheel kan endast ha en täckningsplan aktiv åt gången, dessutom måste varje enskilt fordon omfattas av ett separat abonnemang. Vi tillåter byte från iCare Plus-planen till iCare-planen när som helst, men vi tillåter inte uppgradering från iCare-planen till iCare Plus-planen.

Den här planen är endast avsedd för försäkring för delar av fysisk skada för abonnentens täckta egendom, den täcker inte kroppsskada eller ansvar för tredje parts skador.

iCare Plus-planen täcker inte stöld eller förlust av föremål. iCare Plus-planen täcker inte skador till följd av krig, upplopp, pandemier eller andra katastrofala händelser.