Shopping Cart

Hydroisolering som service

Vi tar gärna emot och vattenskyddar din EUC.

Så går det till. Din EUC plockas isär. Vi tar ut motor, lackerar statorn och rotorn med lack. Motorskruvar på sidokåporna dras åt med ett gänglås, och själva motorsidokåporna sänkes i silikon runt hela omkretsen.
Alla skruvförband får endast dras åt med gänglås. Smörjning läggs till runt motoraxeln.
Axialmotorer är smorda runt axeln för att bättre skydda lagret och öka lagrets livslängd. Tillsatsen av smörjning fungerar också som en extra packning.
Därefter isolerar vi controller, och planterar det på kylarplattan. Sedan skyddar vi batterier med en värmeledande compound. Alla trådanslutningar, kontakter, pluggar etc. bearbetas också. LED-remsor klarlackeras, i vissa fall LED-element fylls med en transparent compound.
Silikon compound som vi använder har stark värmeledningsförmågan. Det kommer att öka dess kylnings effekt och fördröjer överhettning i varmt väder. Vi skyddar alla element, batterier, kontroller, LED och strålkastare, samt deras anslutningspunkter.
Med vattenskyddet från iCafe kan du njuta av din enhjuling i alla väder. Vi rekommenderar upprepa behandlingen inför varje höst om du använder enhjulingen året runt.