Två Års Fabriks Garanti. Svensk Kvalitets Kontrol.
Brandsäker, Vattentätt, Stöldsäker, Punkteringsfri.
Kundvagnen
Köpte en S18 från Sergei på iWheel Of Sweden. Han har en hög service nivå och fortsätter se till att produkten håller. Tacksam för att det finns en lokal återförsäljare.
Har förbrukat 5 enhjulingar på 6 år. Kan varmt rekomendera Sergei som en seriös eldsjäl med erfarenhet inom området. Nästa köp gör jag garanterat på iCafe.
Tog hjälp av Sergei när jag nyligen köpte min första EUC. Skönt att köpa hjulet på plats av en kunnig och erfaren åkare. Stort plus att det finns möjlighet till service i stan.
Jag anlitade Sergeis tjänster flera gånger. Man blir vänlig bemött och han är kunnig och seriös. Jag kan bara rekommendera honom!
Ägaren är mycket vänlig och tålmodig, han erbjuder mig ett mycket bra pris och han gav mig ett gott kaffe :) Jag rekommenderar honom starkt!
Sergei har hjälpt mig så många gånger. Jag jobbar med bild och form och när Mac’arna sackat har han snabbt fixat problemen. Mycket hög kunskap och servicenivå!
Underbar service, jag rekommenderar det gärna. Tack för din hjälp!
Bästa alternativet till Lanmaster. Extremt snabb leverans. Sergei på iCafe är gud.
Sergei, trollkarlen, använde sin Magi för att fixa min iPhone. Bra service, bra pris, gratis kaffe och en trevlig kille att prata med. Tack, Sergei, du är räddare i nöden!